Upplevelser, resor, hobby. fritid och livsstil

Upplevelser, resor, hobby. fritid och livsstil

Tvåhjulstraktor till trädgården

- Posted in Fritid by

Smidigt med tvåhjulstraktor

Jag har precis investerat i en tvåhjulstraktor och är så nöjd med mitt köp. Den har underlättat mycket av arbetet jag har på min tomt. Jag var tveksam till att köpa en tvåhjulstraktor och gick och funderade på detta i många år. Nu i efterhand ångrar jag att jag inte köpt den tidigare. Fick reda på att man även kan använda tvåhjulstraktorer på vintern. Med tillbehör kan man använda dem som en plog eller snöslunga. Detta tillbehör tänker jag skaffa när vintern närmar sig. Så får jag ännu mera användning av denna underbara maskin. Kommer att underlägga mycket för mig även på vintern. Det kommer att gå fort när jag ska skotta och spara en massa tid. Perfekt att man kan använda den året runt. Tar inte mycket plats i garaget heller.

Just nu har jag använt min nya tvåhjulstraktor till att odla på mina marker. Jag köpte ett tillbehör som både sår och gödslar samtidigt. Det var väldigt kul och intressant att se hur maskinen arbetar, samt hur fort och smidigt det gick med den. Man kan vända styret så att man kan köra maskinen både framåt och bakåt, men även lite åt sidan. Att man kunde ställa styret lite åt sidan var jättebra när jag skulle så. På så sätt slapp jag gå där man sådde. Hur smidigt som helst!

I år satsar jag även på att odla potatis. Så jag köpte även tillbehör som hjälper mig att sätta potatis och sen hjälper mig att få upp all potatis. Ska bli kul att odla sin egna potatis och sen ha ett lager i förrådet. Detta är något jag tänkt göra länge och med dessa tillbehör till tvåhjulstraktorn blir det ju även väldigt lätt samt inte lika tidskrävande. Jag valde att odla sorten Amandine som är en favorit till mig. En delikatess potatis som passar till mycket.

Denna tvåhjulstraktor som jag är så nöjd med hittade jag online i en webbutik som inte bara säljer en mängd olika bra maskiner till jordbruk. Han utför även service och reparationer på de produkter man köper och hade en mängd olika bra tillbehör att välja mellan. Han kom dessutom och demonstrerade för mig hur maskinen fungerar vid leveransen. Helt enkelt en helhetslösning som jag tycker är väldigt smidig.