Upplevelser, resor, hobby. fritid och livsstil

Upplevelser, resor, hobby. fritid och livsstil

Hotell Södermalm

- Posted in Upplevelser by

Mysigt hotell i hjärtat av södermalm

Vill du bo på ett otroligt mysigt och historiskt hotell på anrika södermalm? Då kan jag rekommendera Långholmen hotell & konferens. Det fantastiska med detta hotell på södermalm är att de har gjort om det gamla fängelset som låg där till ett hotell med riktigt mysig atmosfär och stora rum. Man kan inte alls tro att det har varit ett fängelse förut! Rummen är alltså gamla fängelseceller vilket gör detta hotell på södermalm en absolut unik upplevelse. Vill du äta god och dricka gott vin finns det en restaurang på hotellet med riktig god mat, för det mesta svensk husmanskost vilket är en favorit hos mig.

Jag var på långholmens hotell förra veckan och bodde där under en weekend med min flickvän. Det är smidigt att ta sig in till södermalm, antingen med en kort promenad eller med buss. På södermalm finns det mängder av sevärdheter och det är såklart en fördel att bo på ett hotell i södermalm så man enkelt kan ta sig tillbaka.

Det absolut bästa med att bo på ett hotell är självklart frukosten. På långholmen hotell i södermalm är det en storslagen frukostbuffé med allt som gör dig redo för en riktigt bra dag. Själv äter jag alltid en crossiant, kaffe, massor av frukt och självklart rostat bröd. Ibland om jag orkar äter jag också gröt till.

Ska du till stockholm? då kan jag verkligen rekommendera detta hotell på södermalm.

Ett hotell med sköna sängar

Scenteknik

- Posted in Upplevelser by

Visste du att ljudtekniker kan hjälpa dig med din scenteknik för evenemanget?

När du planerar ett evenemang vill du att allt ska vara perfekt. Alla detaljer är viktiga för att helheten ska bli så bra som den behöver, allt från ljudet och ljuset, till scenen och effekter behöver vara av hög klass för att eventet ska bli något som besökarna minns en lång tid efter.

Därför finns det också företag som erbjuder uthyrning och försäljning av scenteknik. Dessa duktiga ljudtekniker ser till att ditt evenemang blir en succé - och de hjälper dig med allt från uppställning till framförande. Oavsett vad du behöver till din framträdande, från specifika lampor till storbildsskärmar, levereras till platsen för eventet, och installeras på rätt sätt. Du kan därför fokusera på marknadsföringen och att få folk att dyka upp till föreställningen.

Utöver att de erbjuder all nödvändig scenteknik, ser de till att hjälpa dig med installationen av utrustningen så att ditt event blir som du förväntar dig. De ser till att allt är korrekt inställt och att utrustningen fungerar under hela evenemanget. På detta sätt behöver inte oroa dig för någonting. Du kan fokusera på att fånga publikens uppmärksamhet utan att oroa dig för detaljerna bakom scenen.

Ljudteknikern som vi anlitade för vårt förra event är tillgängliga för både stora och små evenemang, och de vet hur viktigt det är att göra ditt evenemang till en succé! Via deras hemsida kunde vi lätt få kontakt med dem och få en offert på vad hela kalaset skulle kosta. Vi kunde under hela processen höra av oss till företaget för att få råd och tips på hur evenemanget skulle bli så bra som möjligt. Detta kallar jag service!

Just därför rekommenderar jag verkligen alla som har samma mål som vi hade att kontakta en firma som inte endast kan erbjuda scenteknik, utan även tryggheten och förtroendet som vi fick för vår firma.

Rätt scenteknik för ett lyckat event

Jättebra limousineservice Stockholm

- Posted in Upplevelser by

Limousineservice som är jättebra i Stockholm

Min dotter ska gå balen imorgon ihop med sina vänner, och de har alla bestämt sig för att hyra en limousineservice i Stockholm. Det låter som en superbra idé tycker jag för jag minns hur roligt jag hade när jag åkte limousine ihop med mitt kompisgäng när jag själv skulle gå balen själv när jag var ung.

De alla har hjälpts åt att leta efter ett företag som erbjuder limousineservice i Stockholm och nu verkar det som att de har hittat ett bra och pålitligt företag. Företaget erbjuder flera olika limousiner att välja mellan där flera av de har en insida med lyxkänsla. Limousinerna har champagne- och whiskybar, stjärnor i taket och surroundljud bland annat. Företaget verkar även vara väldigt fokuserade på servicen vilket är toppen.

Jag har även fått bilden av att chaufförerna på denna limousineservice i Stockholm är proffsiga och duktiga vilket får mig att känna mig trygg. Allt annat inför hennes bal är redan fixat, vi har köpt en fantastiskt fin klänning till henne, ett par snygga klackar och bokat tid för att fixa hennes hår och smink. Nu ser jag verkligen fram emot att se min dotter gå på röda mattan och ha lika kul som jag hade på min bal. Tänk att hon är så stor nu att hon ska gå på bal och ta studenten. TIden går så fort och man önskar ibland att man kan vrida tillbaka klockan. Jag är så otroligt stolt över henne!

limousineservice Stockholm Crownlimo